Frank Blueka op "Under the Milky Way"

SEpt 2018 Nice playing op "Under The Milky Way". In de krant mooie recensie. Coole sfeer, vlak buiten Arnhem in Huissen. Aan de oever van de rivier. Supergoed weer. En wat een toffe verzorging van de muzikanten. Thank you!

Frank Blueka op Burning Man

Augustus 12 Na afloop van het festival OORD komen de organisatoren van Burning Man Nederland naar Frank toe voor een uitnodiging Burning Man event Amsterdam (Baby Burn - Noorderlicht area)

Festival OORD

  Juli 21 Na  het spelen op 2 podia op get Festival OORD foto in de krant en op internet als verrassing van hoofdpodium genoemd

Witte Venne Festival

 Juli -7 Cool de uitnodiging door gewaardeerd vakcollega Erwin Nijhoff op het Witte Venne Festival. Mooie sfeer, goed weer en een knotsgekke afterparty. Groeiend festival daar!

Single/video clip lancering "Jersey Girl"

Maart 30 “Jersey Girl” is de tweede single van het album “Harvest Waits”. Een warm muzikaal timbre in deze popsong. Frank Blueka heeft een donkerbruine hese stem en het talent om klassiekers tot eigen werk te verbouwen. “Jersey Girl” is een grillige “love song” van Tom Waits met een mooie liedstructuur. Daarbij is de song volledig uitgekleed en van een nieuw arrangement voorzien met assistentie van producer Raymond van der Vechte. Pulserende drums, lichte beats, relaxed pianospel en een diepe contrabas geven een taxi gevoel in de grote stad. Invloeden van muzikanten als Mr. Probz en Rag ‘n’ Bone Man zijn verfrissend, juist in combinatie met het rauwe seventies gevoel van Frank Blueka. De prachtige Waits-Young bewerkingen hebben voor Frank nieuwe deuren geopend. Er was vruchtvolle samenwerking met de grafische vormgever van Bon Iver (New York), er was een bijdrage aan een boek van de Belgische schrijver Herman Verbeke en een uitnodiging om in Engeland te komen spelen. In Nederland is de lopende theatertour wegens succes verlengd en de eerste festivals melden zich aan. Wie weet wat nog meer komt…

Eindproductie Raymond van der Vechte & Frank Blueka. De Mastering is verzorgd door Pier-Durk Hoogeterp van de Wisseloord studio’s in Hilversum.