Vervolg "Einstein was a Rolling Stone"

Nov/ Dec 2019- Frank Blueka eert de relativiteit met sterke songs die spelen met tijd en ruimte. Een verrassende, muzikale ontdekkingsreis over het doorbreken van vaste patronen in de popmuziek. Najaars-shows in Pakhuis Hoorn (2 nov). Rietveld theater (2 shows 9 november tijdens het KNAPSACK festival). Emmen tijdens het Lichtfestival 2019 in de voormalige dierentuin, het Stadstheater (3 shows 23 nov) Leeuwarden Theater de Bres (30 nov). Eindhoven Pand-P (14 dec) en Nijmegen de Lutherse kerk (21dec)..................2020 data volgen

Burning Man biedt Frank hoofdpodium

Aug 2019 - Baby Burn Het Nederlandse "Burning man festival" vraagt Frank voor hun hoofdpodium. Set van een uur. Verbroedering en bruisend daar in Amsterdam aan het IJ. Fantastisch weer en super goede sfeer. 

Blueka songs op BLUES Heerde

AJ Plug kon er helaas niet bij zijn. Big Bo zal om 16:00 uur het publiek verwelkomen in het centrum van Heerde. Frank Blueka is te horen om 18:00 uur en The Veldman Brothers zullen de avond afsluiten met hun muzikale enthousiasme voor de blues. Zij starten rond 19:00 uur. Ondertussen zal de BBQ aangestoken worden op het Dorpsplein van Heerde en de tapkraan zal open gaan voor het leveren van schuimende biertjes. Zie mooie aankondiging en foto

Frank 2 shows op Taribush Kuna Festival

Juli 2019 In de natuur van Drenthe en Dwingelderveld. Het Taribush Festival. Frank speelt 2 show op de zaterdag. Einde middag en begin avond. Alle stoelen bezet beide shows en wat een prachtig festival met act van werkelijk allerlei pluimage. Drenthe is huuuuuuge !!!

Opnames nieuwe album in volle gang

Mei 2019 - Na meerdere aanbiedingen van producers, ook uit het buitenland en zelfs een bericht van een Newyorker DJ heeft Frank voor een Nederlandse DJ/ producer gekozen om mee te werken. Samen werken ze aan een mooie combinatie van DJ beats en singer-songwriter songs. Album release verwacht voorjaar 2020. Tijdens de theatershow "Einstein was a Rolling Stone" zijn al veel nummers van het nieuwe album "semi-unplugged" verwerkt. 

Nieuwe theatertour "Einstein was a Rolling Stone"