Voor uitgebreide informatie over de theatertournee verwijzen we graag naar de website: www.BMP-theater.com. Hieronder is een overzicht te bekijken:

Lopend seizoen  & wegens succes tot mei 2018


"Tom Waits meets Neil Young" (2017-2018)


Een geheime ontmoeting in San Diego aan de Amerikaanse westkust. Een oud Café aan de El Cajon boulevard. De barman serveert zijn drank zonder handen en de eigenaar schijnt al jaren dood te zijn. Toch zijn de whisky en de koffie hier genadeloos goed… Aan de tafel naast het poolbiljart zitten Tom Waits en Neil Young. Van jongs af aan vrienden en hoewel de drukte hun agenda leeg slurpt, voor belangrijke zaken komen ze altijd bij elkaar. De muziekindustrie is grillig. Het paradijs van de jaren zestig is voorbij en alles draait om geld, geld en nog eens geld. Macabere scenario’s vinden hun weg. Zo brengt de dood van een bekende muzikant veel geld in het laatje. Soms meer dan als de muzikant blijft leven. Zowel Neil als Tom hebben beide het aanbod gehad om hun dood af te laten kopen en een geheel nieuwe identiteit te krijgen… 


meer informatie zie : www.tomwaitsmeetsneilyoung.com  of www.bmp-theater.com
 

Eerdere voorstellingen:

Brother Language (2014)

Een muzikaal verhalende solovoorstelling van FRANK BLUEKA

'Brother Language' (Broerstaal) is een muzikaal verhalende solovoorstelling in een bijpassend sfeervol decor. In beeldende songs speelt Frank Blueka artistiek met zowel de Engelse als de Nederlandse taal.

Humorvol en verrassend passeren verschillen tussen 'Broerstalen' de revue. Het geheel wordt vormgeven in een Ierse Singer/ songwriters sfeer en afgewisseld met prachtige akoestische uitvoeringen van bekende songs. Een mooi vol gitaargeluid, af en toe de piano en een indrukwekkende stem. 

 


 

"The Relaxed Midnight Train (2013)"

Na zijn succesvolle entree in de theaterwereld met 'ROOM 88' en een gelijknamige cd die in 2012 goed werd ontvangen, komt Frank Blueka met een nieuwe theatervoorstelling 'The Relaxed Midnight Train'. Het is een verhaal van liefde, verlies, humor en altijd weer het verlangen. Vol beeldende symboliek reist Frank Blueka verder waar zijn vorige voorstelling is geëindigd: “Is de zeemeermin de geest van Molly Malone of bestiert zij het illustere hotel...het hotel waar de barman serveert zonder handen en de nachtportier me zwijgend binnenlaat..”. Frank Blueka vertelt tussendoor en brengt zijn songs met een sfeervol warm gitaargeluid en een indrukwekkende stem.
 
"ROOM 88 (2012)" 

De lichten zijn gedimd, een paar gekleurde lampen schijnen op het podium en de gitaarsound van Frank Blueka vult de ruimte van podium. Er komt een mysterieuze wereld tot leven. Een wereld die hier is en toch daar... Een verhalende, zingende, soms uithalende, soms hese stem baant zich een weg door een muzikale wereld. De droom wordt bezongen in het Engels - Ierse landschap. De voorstelling ROOM 88 is een bijzondere muzikale reis. Reizend in een boemeltrein langs de zuidkust van Engeland....eindigend in een illuster hotel waar merkwaardige dingen gebeuren....U wordt als publiek meegezogen en op humorvolle momenten ingeschakeld.